Retail overzicht

Welkom op de Thuisrecycling Retail pagina.

Hier vind je een overzicht van de merken waar wij importeur van zijn, en die wij als groothandel rechtsreeks leveren aan de retail.
Wil je ook wederverkoper worden van onze producten? Meld je dan aan via onze registratiepagina.

Onze merken:

MAKEDO

LOCOMO (by TaksaToys)

CANARY

CLIP-IT

BYOR

OIL2WAX

RESOURCES (by TaksaToys)

ARCH-KID-TECH (by TaksaToys)

Over ons

Steeds meer gemeenten en consumenten willen in de toekomst meer ‘Circulair’ worden. Dit betekend dat er in de toekomst geen afval meer is, maar alleen nog grondstoffen die een nieuwe functie hebben gekregen. Materialen die je ‘recycled‘ of ‘upcycled’. Ofwel ‘hergebruikt’ of ‘opwaardering’.
Thuisrecycling stimuleert beide ambities en heeft hiervoor een eigen assortiment samengesteld aan producten die helpen bij het zelfstandig recyclen van afval. Dit assortiment is momenteel speciaal gericht op kinderen, omdat zij de toekomst zijn van onze maatschappij.
Door kinderen spelenderwijs te leren omgaan met afval als een grondstof, komt de boodschap beter over. En bovendien is het op deze manier leuk, creatief en leerzaam.

MAKEDO

Intuïtief en fysiek speelgoed voor iedereen ouder dan 4 jaar. Al spelend en schroevend met de Makedo toolkit komt de fantasie tot leven. Een kartonnen doos wordt omgetoverd tot draken-kostuum, een eierdoos en wc-rollen worden samen een vrachtwagen. Educatief speelgoed waarmee jong en oud met veel plezier alles in huis kan recyclen én upcyclen!

 

Bekijk hier het product-overzicht van Makedo

Makedo combi-pakket
Makedo Robot | Thuisrecycling.nl

CLIP-IT

Clip-it is een creatief montagesysteem volledig vervaardigd van oude plastic doppen. Gemaakt om de mooiste creaties te kunnen maken van plastic schroefdoppen die je al hebt. (frisdrank, water, melk, sap …) Clip-it is de ‘sleutel’ om plastic doppen van alle groottes samen met elkaar te verbinden om prachtige vormen, figuren en objecten te maken. Clip-it stimuleert de creativiteit en motoriek van kinderen en vergroot hun milieubewust denken en handelen.

 

Bekijk hier het product-overzicht van Clip-it

OIL2WAX

Je oude frituur- en bakolie kan je zelf recyclen door er met behulp van deze sets een geurkaars van te maken. Er zijn meerdere DIY-sets verkrijgbaar in verschillende geuren en groottes. Voor het maken van 1 kaarsje tot het volledig samenstellen van eigen creatieve kaarsen met behulp van de grote giftset.

Met deze doe-het-zelf kit maak je in een handomdraai een geurkaarsen van oude plantaardige oliën. Ieder pakket bevat tenminste het speciale Oil2Wax poeder, lontjes en een handleiding. Hier voeg je zelf je opgespaarde oliën uit de keuken aan toe voor het maken van een geurkaars.

 

Bekijk hier het product-overzicht en alle FAQ’s van OIL2WAX

CANARY

Makedo heeft de hele wereld afgezocht voor de ultieme gereedschappen voor het snijden van karton en we zijn trots om het Canary merk te introduceren, ontworpen en gemaakt door Hasegawa in Japan.

Snel, schoon en veilig snijden van karton met precisie.

 

Bekijk hier het product-overzicht van Canary

TAKSA TOYS

‘Taksa’ is Thais voor ‘vaardigheden’. 
Taksa is afkomstig uit Thailand en heeft de focus op alle vaardigen van kinderen. Niet alleen om slim geleerd te zijn of het vermogen te hebben om te presteren in sport of op muzikaal of artistiek vlak. Ook menselijke vaardigheden zijn belangrijk of zelfs belangrijker. Deze vormen de basis van het dagelijks leven.
De producten van Taksa gaan over het ontdekken van je omgeving en hier zelf mee aan de slag te gaan. Hierbij ook gebruik makende van de deelname van je omgeving. Ontdek, kopieer, gebruik & verbeter alles wat je ziet, waar je ook maar bent!
Bekijk hier de 2 nieuwe merken van Taksa Toys:
Resources & Locomo

 

Bekijk hier het product-overzicht van Taksa Toys

… schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!
Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief