Over ons

Thuisrecycling.nl biedt je stijlvolle, functionele producten die je in en om huis helpen met het reduceren, hergebruiken en scheiden van jouw afval. Omdat we weten dat het pas echt goed lukt duurzaam met je afval om te gaan als je het thuis netjes op orde hebt. Of je nu op een studentenkamer woont, een stadswoning met balkon hebt of een gezinswoning met tuin, voor ieder huishouden zijn er passende en mooie producten!

Wie we zijn

het team van Thuisrecycling.nlThuisrecycling.nl is de webshop van Francien & Joost. Vanuit onze werkzaamheden voor andere bedrijven hebben wij veel met afval te maken en dan met name de beleving van afval door de consument of de bezoeker van een evenement. Wat we daarin merken is dat de bereidheid van mensen om minder afval te produceren of het beter te scheiden er wel is, maar dat mensen thuis niet de voorzieningen hebben om het goed te organiseren. Een bak voor het oud papier, een zak voor het plastic en een vuilnisbak voor het restafval. Het levert allemaal veel rommel op en neemt veel ruimte in beslag. Toen we onderzochten of daar een oplossing voor was kwamen we er achter dat er in feite heel veel aanbod is van mooie producten die je kunnen helpen om afval te scheiden of te verminderen, maar dat je die niet zomaar in de gewone huishoudwinkel vindt. Bovendien merkten we dat wat advies over welk product het meest geschikt is voor wie, ook geen kwaad kon. Dat waren genoeg inzichten voor ons om te besluiten een webshop te starten. Met Thuisrecycling.nl willen we je het leven een stukje makkelijker maken en je tegelijkertijd uitdagen om een stapje extra te zetten in de zorg voor het milieu.

Bakken met meer vakken

We verkopen niet zomaar alle producten die er zijn, maar hebben voor jou een selectie gemaakt van die middelen en accessoires die écht functioneel zijn in het scheiden en reduceren van jouw afval en tegelijkertijd passen bij jouw leefomgeving en stijl. Van een stijlvolle afvalbak met meer vakken tot kleurrijke, herbruikbare broodtrommels en saladebekers.

Daarom laten we je ook zien hoe ze passen in jouw interieur, hoe anderen ze gebruiken en wat je nog meer voor mooie en leuke dingen in huis kunt doen om op een goede manier je afval in en om het huis te scheiden en/óf te reduceren.

Voor ieder huishouden een passend product 

Uit onderzoek is gebleken dat de huishoudens die binnenshuis hun afval goed scheiden, met veel meer gemak hun afval buitenshuis ook in de juiste containers inleveren. Huishoudens die het thuis door ruimtegebrek of beperkte middelen niet op orde hebben, boeken helaas veel minder resultaat.

Wij geloven er in dat er voor ieder huishouden een passende oplossing is om je afval efficiënt te scheiden, zonder dat het een rommeltje wordt en helpen je daar dan ook graag bij. Onze producten maken het je thuis zó makkelijk om je afval praktisch en netjes te scheiden, dat de gang naar de container of kliko buiten ook nauwelijks meer moeite kost.

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief