Over ons

Het proces boven het resultaat.

De producten die Thuisrecycling vertegenwoordigd sluiten perfect aan op het STEM-onderwijs en de ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden. Niet het resultaat is immers leidend, maar het proces dat de kinderen al spelend en creërend doormaken. Al onze producten zijn beschikbaar als educatie-set of in kleinere uitvoering geschikt voor de BSO, dagopvang of thuis.

het team van Thuisrecycling.nlAfval is de bron voor al onze spel- en ontwikkelmaterialen. Een waardevolle grondstof waarmee je constructief en creatief aan de slag kunt gaan. Vol plezier en energie ontwerpen en bouwen de kinderen. Tegelijkertijd worden ze zich bewust van de onderliggende boodschap van de les. De materialen van Thuisrecycling maken zo iedere les leerzaam én leuk.

Zagen, boren en schroeven, maar dan in oud karton. Makedo – ons eerste merk – heeft ons hart gestolen door de kracht van zijn eenvoud. Met slechts een stapel oud karton, schroeven en gereedschap daagt Makedo jong en oud uit om de mooiste creaties te bouwen. Al schroevend en zagend worden ze zich bewust van de waarde van afval als grondstof en doen ze diverse vaardigheden op. Van het ontwikkelen van de fijne motoriek bij kleuters, tot het stimuleren van het probleemoplossend vermogen van tieners.

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief