Onze merken

Op Thuisrecycling.nl vind je zowel bekende als onbekende merken. Deze merken zijn door ons geselecteerd omdat ze één gemene delen hebben: ze bieden stijlvolle producten aan die jou helpen je afval in en om huis te scheiden, hergebruiken en reduceren.

Brabantia – Het bekende merk Brabantia beschikt al jaren over een mooi vormgegeven lijn van afvalemmers en -accessoires. Van bijzonder stijlvolle tot extreem praktische toepassingen voor afvalscheiding. Beschikbaar in verschillende volumes voor zowel grootverbruikers als kleine huishoudens.

Joseph Joseph –  Het merk van de tweelingbroers Richard & Anthony Joseph staat voornamelijk bekend om de moderne en praktische keuken accessoires. Ze hebben bijna alle producten die je in de keuken gebruikt opnieuw ontworpen en verfraaid. Niet alleen leuk om naar te kijken, ook erg praktisch en doordacht.

Dopper – Social Enterprise Dopper heeft als missie om de enorme hoeveelheid single-use plastic afval terug te dringen. Want de helft van het plastic dat we gebruiken, wordt na eenmalig gebruik weggegooid. Met de aanschaf van een dopper verklein je niet alleen de plastic afvalberg, je steunt ook de Dopper Foundation.

EKO – EKO is een Chinese fabrikant van fraaie, praktische vuilnisbakken. Het merk kent een uitgebreide keuze aan huishoudelijke producten en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige en praktische vuilnisbakken. Ook voor de kleine beurs biedt EKO voldoende keuze.

Simplehuman – Simpelhuman is bekend van de stijlvolle keuken en badkamer artikelen. Hierbij hoort ook een uitgebreid assortiment aan afvalbakken. Gebruiksgemak in combinatie met een stijlvol design staan voorop in de productontwikkeling van Simplehuman.

Wesco – Het bekende merk Wesco komt uit de keuken van familiebedrijf Westermann & Co. De Wesco producten kenmerken zich door een combinatie van excellente Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit.

Hailo – Hailo heeft een mooi assortiment aan robuuste en praktische vuilnisbakken. Deze zijn geschikt voor op kantoor, maar ook voor in huis en in de keuken. Alle prullenbakken hebben een professionele uitstraling en zijn bijzonder degelijk van kwaliteit.

Sangenic – Tommee Tippee is een internationaal bekende fabrikant van babyartikelen. Sangenic is de merklijn waaronder Tommee Tippee de speciale luieremmers verkoopt, die iedere luier luchtdicht en geurloos verpakken.

Retap – Retap staat voor ‘refilling with tap water’. Het hergebruiken van plastic flessen kan een serieus gevaar vormen voor je gezondheid. Daarom is de fles van Retap goed voor milieu én mens. Het materiaal dat Retap gebruikt is BPA vrij.

Monbento – Monbento is een Frans merk gespecialiseerd in het produceren van stijlvolle Japanse bento lunchboxen en accessoires voor het hele gezin. Het merk gebruikt uitsluitend premium materialen van een hoge kwaliteit. Alle producten zijn gemaakt van veilige food-grade materialen en zijn BPA vrij.

Rotterzwam – In het oude zwembad Tropicana in Rotterdam werkt het team van RotterZwam aan lokale voedselproductie. Door een radicaal andere manier van denken, maakt het bedrijf kleinschalige stadslandbouw op basis van open source mogelijk.

Keep Leaf – Keep Leaf heeft een grote keuze uit verpakkingsvervangers, zoals plastic broodzakjes, folie’s en andere foodwraps. Duurzame katoenen verpakkingen zonder BPA’s, lood of andere weekmakers, gemaakt volgens een ecologisch en sociaal verantwoorde methode.

Curver -Curver is een bekende naam in ieder huishouden. Tegenwoordig behoren zij nog steeds tot de grootste producent van kunststof artikelen voor opbergboxen en afvalemmers.

Rosti Mepal -Rosti Mepal Al meer dan 60 jaar produceert Rosti Mepal duurzame Kunststof producten voor eten en drinken. Kwaliteit, ontwerp en functie zijn de kernbegrippen van het merk. En dit allemaal afkomstig uit het Nederlandse Lochem.

Makedo – Makedo is ontworpen als intuïtief en fysiek speelgoed voor alle mensen ouder dan 4 jaar. Al spelend komt de fantasie tot leven met behulp van alle materialen die je in je direct omgeving kan vinden. Educatief speelgoed en de perfecte manier om te recyclen, of zelfs upcyclen!

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief