Klantenservice Contact

Wil je contact  met ons opnemen, dan kan dit telefonisch, via de mail of via onze chatfunctie.

Telefonisch

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00u via het telefoonnummer 085- 060 6611
Zijn we niet beschikbaar of kunnen we je niet direct te woord staan, noteren we je gegevens en bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Buiten de telefonische contacturen kan je ons altijd een bericht sturen via de chat of per mail.

Email

We beantwoorden onze mail gemiddeld binnen 24uur. Heb je dus vragen, klachten, opmerkingen of complimenten? mail ons dan op Info@thuisrecycling.nl
Vermeld in je mail altijd je naam en afhankelijk van je bericht het nummer van je bestelling of de naam van het artikel waar je vraag over gaat. Hoe meer informatie je ons geeft in je bericht, hoe makkelijker en sneller we je melding in behandeling kunnen nemen.

Chat

Je kan ons ook bereiken via de Chatfunctie. Mocht het voorkomen dat er geen medewerker beschikbaar is om je direct te woord te staan, is dit zichtbaar in het chatscherm. Laat dan in het scherm een bericht achter met hierin zo uitgebreid mogelijk je vraag. We nemen wanneer er iemand beschikbaar is direct contact met je via de mail met een reactie op je bericht.

Onze gegevens

Locatie
WSSN Thuisrecycling

Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen
Bedrijfsgegevens
Thuisrecycling VOF
Postbus 999
3000AZ Rotterdam
BTW# NL8555.38.387.B01
KVK# 6413 9379
IBAN# NL31 RABO 0306 3775 86
BIC# RABONL2U
Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief