Joseph Joseph – slim en stijlvol afval scheiden

Joseph Joseph prullenbak

Een mooi systeem voor iedereen

Met een Joseph Joseph prullenbak haal je een slimme en compacte afvalbak voor afvalscheiding in huis. De lijn heet niet voor niets de Intelligent Waste collectie. Het merk Joseph Joseph is gespecialiseerd in slimme producten voor in de keuken. Vrijwel ieder keuken accessoire hebben de ontwerpers onder de loep genomen om er een kwalitatieve én stijlvolle variant van te maken. Met deze bak kies je voor een prullenbak die je makkelijk kunt combineren met andere stijlvolle elementen in de keuken.

 

Uitneembaar GFT-bakje

Joseph Joseph Intelligent Waste UnitDe Totem 60 liter bakken zijn er in stone (wit), antraciet en RVS met een groene binnenkant. Deze bakken beschikken over een uitneembaar GFT-bakje en een ingebouwd geurfilter. Voor het GFT-bakje zijn er speciale composteerbare afvalzakken (type IW2). Zo hoef je het bakje niet iedere dag schoon te maken en kun je het GFT-afval met zak en al weggooien.

 

 

 

 

Gebruik je plastic zakjes

Joseph Joseph prullenbak - Intelligent Waste UnitDe onderste lade van de bak kun je naar wens indelen. Als één groot vak of twee kleinere vakken. In deze lade kun je eenvoudig je lege plastic tasjes (van het type dat je op de markt krijgt) gebruiken als afvalzak. De randen zijn namelijk zo ontworpen dat je het hengsel van deze tasjes er makkelijk aan kunt bevestigen. Voor het grote compartiment bovenin gebruik je de 36 liter vuilniszakken (type IW1).

 

 

 

 

Joseph Joseph Stack – bouw je eigen systeem

Joseph Joseph Recycle StackWil je echt een systeem op maat dan kun je kiezen voor de Stack lijn van Joseph Joseph. Dit systeem bestaat uit losse componenten die je naar eigen inzicht kunt combineren. De Stack lijn bestaat uit twee bakken van 24 liter en een los GFT-bakje met ingebouwd geurfilter.

 

 

 

 

 

Kleinere afvalstromen

Joseph Joseph 58 literPast een groen accent minder bij jouw interieur? Kies dan voor de 58 liter bakken. Deze zijn er in stone (wit) en antraciet, beiden met blauwe binnenkant. De indeling van deze vuilnisbak is net iets anders. Bovenin vind je twee compartimenten van ieder 17 liter en onderin wederom de lade die je met een uitneembaar tussenschot kunt opdelen in twee compartimenten. Voor de bovenste compartimenten zijn er op maat ontworpen vuilniszakken van 17 liter (type IW3).

 

 

 

Joseph Joseph Intelligent Waste

DE JOSEPH JOSEPH COLLECTIE

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief