Blog

 • jul242018

  Afvalscheiden op vakantie

  Het afvalscheiden gebeurt in alle landen anders. Sommigen landen zijn al ver vooruit met het apart inzamelen van de verschillende afvalstromen. Zelfde geldt ook voor de kampeerlocaties die je bezoekt. Daarom hierbij wat tips verzameld over het scheiden van afval tijdens vakantie!

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
 • jul032018

  Een maand zonder plastic

  De Europesche unie heeft de strijd tegen plastic al opgevoerd. Deze maand kan je hier zelf ook een bijdrage aan leveren! Tijdens de maand juli wordt er wereldwijd ingezet op het leven zonder plastic. Je wordt hierbij gestimuleerd om alle plastic te weigeren of vervangen door meer verantwoorde verpakkingen.

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
 • jul202017
  knikkertegel kleur beton

  De leukste knikkertegel voor op het schoolplein

  We hebben allemaal wel eens van de plastic soep gehoord: de grote eilanden van plastic die zich in onze oceanen hebben genesteld. Eilanden van afval dat wij rond hebben laten zwerven en waar wij niks mee hebben gedaan. Met name plastic afval…

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
 • mrt302017
  speelgoed en kleding opruimen in een paper bag

  Lentekriebels! Thuis opruimen of buiten picknicken?

  De lente is officieel begonnen! Want doen de lentekriebels met jou? Ga je picknicken? Sproten? Of je huis opruimen? We helpen je op weg!

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
 • mrt032017
  Brabantia Sort&Go systeem

  Welke afvalzak past in mijn prullenbak?

  Een te kleine afvalzak die wegzakt in de prullenbak. Of een te volle vuilniszak die je niet meer dichtgeknoopt krijgt. Het is heel prettig om de juiste maat afvalzak te hebben in jouw prullenbak. Maar hoe weet je welke maat dat is…?

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
 • feb092017
  re-use & reduce - van bezit naar gebruik

  Reduce waste ánd stay fashionable

  Het steeds opnieuw gebruiken van een product dat een langer meegaat dan de wegwerp variant óf het op de juiste plek afdanken van spullen die je niet meer gebruikt. Het is de simpelste manier om minder afval te produceren.

  Lees meer
  Thuisrecycling.nl
Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief