Betalingen

Betalen kan bij ons door gebruik te maken van iDeal, Bancontact (voor gebruikers uit Belgie), Sofort (voor gebruikers uit Duitsland) of via een directe bankoverschrijving.

Mocht je er voor kiezen om via bankoverschrijving te betalen, wordt de bestelling pas verwerkt na ontvangst van de betaling. Is de betaling na 30 dagen nog niet ontvangen, wordt de betaling automatisch geannuleerd. Mocht het voorkomen dat je betaling via iDeal mislukt, kan je onder vermelding van je bestelnummer en naam altijd het geld aan ons direct overmaken. Gebruik hiervoor onze onderstaande bankgegevens.
Thuisrecycling VOF
te Rotterdam
IBAN/SEPA nummer: NL31RABO0306377586
BIC/SWIFT nummer: RABONL2U

CO-neutraal verzonden door een bijdrage van 1% via CO2ok

Bij je bestelling heb je de keus om je zending CO2ok te laten versturen.

Tijdens het transport van je bestelling komen broeikasgassen vrij. Om dit klimaatneutraal te kunnen kopen, is CO₂-compensatie een uitkomst. Dankzij je donatie bij het afrekenen, worden non-profitorganisaties zoals Atmosfair en Carbon Suckers gesteund in hun projecten waarbij zei CO2-uitstoot willen verminderen en het klimaat stuk bij stuk gaan verbeteren.

Tijdens het afrekenen kan je de CO2ok knop gebruiken jouw bestelling CO-neutraal te laten versturen. Er wordt  1% over het totaal bedrag uit je winkelmand gevraagd, dit is een keuzen en kun je zelf bepalen om hier op te klikken.

Wil je meer informatie over CO2ok, neem dan vooral een kijkje op hun website co2ok.eco

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen je graag om thuis aan de slag te gaan om je eigen afval te verminderen, scheiden en hergebruiken. Zo maken we er samen stap voor stap een betere wereld van!

Ontvang iedere maand tips, aanbiedingen en nieuws in je mailbox
Meld je aan voor onze nieuwsbrief